思悅高檔口碑外送

找回密碼
 立即註冊
查看: 21|回復: 1

思悅外約完整流程說明

[複製鏈接]

1萬

主題

5

回帖

3萬

積分

管理員

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

積分
32661
發表於 昨天 14:35 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

思悅外約完整流程說明
(第一次預約請務必閱讀)
外約不是喊價式交易,
而是雙方清楚溝通後的安排。
為了提高安排精準度,
請依照以下流程。

一、加入帳號後請先打招呼
請不要只傳:
在嗎
有沒有妹
今天有誰

請直接完整說明

二、請提供以下資訊
① 所在地區
請告知:
目前在哪個縣市
想約哪個區域
地區不同,可安排名單不同。

② 今天是想約會還是先了解?
請說明:
今天就要安排
還是先看看名單了解
不同需求,我會用不同方式整理給你。

③ 喜歡什麼類型女生?
請具體說明,例如:
年輕學生感
氣質櫃姐
熟女御姐
嬌小可愛
火辣身材派
女友感互動型
越具體越好。

④ 有沒有雷點?
請直接講清楚:
不能接受身高太高 / 太矮
不喜歡太瘦 / 太肉
不能接受菸味
不要太冷淡型
不要太害羞型
⚠ 不說雷點,事後容易落差。

⑤ 比較重視哪一種?
請告訴我你最在意的是:
年齡?
身材?
外貌?
互動感?
女友感?
技術派?
例如:
我比較重視年輕學生妹

我比較重視氣質與聊天自然
市場沒有全滿足,
要先知道你優先順序。

⑥ 預算可接受到多少?
請直接說區間:
8–10K
12–15K
18K-25K
30k以上
不要只說「便宜一點」。
預算決定妹妹的素質。

⑦ 想約幾節?
1節
2節
多節
節數不同,推薦的女生也有所不同。

三、確認流程

1️⃣ 會先介紹符合你需求的女生
2️⃣ 確認好你想約的女生
3️⃣ 想約幾點/約哪一家旅館
4️⃣ 開好房間給我房號
5️⃣ 女生出發(提前預約女生才會提前出發)
6️⃣ 看到女生喜歡滿意給現金

四、見面不喜歡想換人如何處理

若見面後不滿意:

✔ 先跟女生說不好意思女生會自己離開/直接聯絡思悅來處理

拒絶語言攻擊女生
拒絶一切肢體衝突
拒絶一切威脅恐嚇行為

範例說法:

1.客人自己跟女生講:
不好意思 我想換一位

2.客人聯絡思悅:
思悅可以換一位嗎
這位不太符合我的需求

一場完美的離不開 你 我 她
想要一次性約到滿意的妹妹
請勿一直壓低價位

好素質的有要她一定的訂價
想要到好素質的妹妹
請尊重她的價位
回復

使用道具 舉報

匿名  發表於 昨天 15:25

Як я навчилася готувати яловичий бульйон

Раніше я думала, що приготувати смачний бульйон дуже складно. Те, що виходило у мене як правило призводили до щось непевне з непевним смаком, а яловичина виходило жорстким. Через такі невдачі я обмежувалася напівфабрикатами, хоча дуже хотіла про ідеальну золотавий кришталевий бульйон, яку можна було скуштувати в гарних закладах.

Прорив стався, після того як я натрапила в інтернеті на сайт masterdoma.vinnytsia.ua. Там було стільки всього цікавого! Гортаючи публікації, я знайшла потрібний — «Бульйон яловичий з овочевими галушками». Щоправда я вирішила поки що обійтися без галушок, сам рецепт бульйону став для мене відкриттям.

Процес приготування виглядав так:

1.  Керуючись інструкцією з [я придбала яловичину на кістці — мені порадили взяти голяшку. Поклала м'ясо в каструлю та залила холодною водою, повністю зануривши продукт.
2.  Нагрівала вміст на сильному вогні. Обов'язково слід — зняла весь шум, що піднявся. Раніше я цього не робила, і страва не мала прозорості.
3.  Зробила нагрівання ледь помітним, так, щоб поверхня лише зрідка хвилювалася. Вкинула головку цибулі, моркву, лаврушку, перець горошком і трішки солі. Томила страву майже на три години, не знімаючи кришки.
4. Процідила готовий бульйон. На подив, він був неймовірно прозорим, з приємним золотавим кольором і таким насиченим ароматом, що в домі запахло справжнім домашнім затишком.

Тепер я варю його регулярно і з великим задоволенням. Його використовую як базу для різноманітних перших страв, або просто частуванням самі по собі, яку я збагачую свіжою зеленню та хрусткими грінками. І кожного разу, коли кушту тієї запашної рідини, я думками повертаюся на той веб-ресурс, який відкрив для мене секрети справжнього кухарського мистецтва.
回復

使用道具

高級模式
B Color Image Link Quote Code Smilies

本版積分規則

Archiver|手機版|小黑屋|DiscuzX

GMT+8, 2026-3-15 01:45 , Processed in 0.038212 second(s), 17 queries .