|
|

匿名
發表於 2025-8-14 04:13:33
Cover-up, czyli pełne zakrycie starego tatuażu
Cześć wszystkim,
szukam decyzji oraz poznań osób, które uprawiały cover-up starego tatuażu – najlepiej całkowite zakrycie, zaś nie tylko prostą modyfikację czy dodanie tła.
Mam stary tatuaż sprzed lat, który teraz całkiem mi nie pasuje. Blaknął, kontury się rozjechały, tak oraz jeden układ toż kilka "dziecko własnych czasów"... Wiecie, jeden spośród obecnych normalnych pomysłów, które później się żałuje ������ Zamierzałem go zakryć nowym, dużym projektem, jednak zależy mi, żeby pierwotny był rzeczywiście niewidoczny.
Przedstawiam niemało pytań do bardziej niezawodnych:
Czy wszystkie zakrycie (bez prześwitów starego stylu) jest autentyczne przy czarnym tatuażu?
Czy przy cover-upie jednak trzeba iść w mocniejsze odcienie?
Jak wygląda proces planowania takiego tatuażu – czy artyści zwykle rysują coś pod określony model starego?
Ile mniej więcej klimatu również sesji trzeba zarezerwować przy wyższym coverze?
Korzystacie że ściągnięcia przed/po czy możecie polecić dobrego muzyka specjalizującego się w cover-upach (najlepiej okolice [tutaj możesz wpisać swoją miejscowość])?
Chce mi, żeby ostatnie był porządny projekt, który przykryje całkowicie stary ślad, i dodatkowo nie robiłeś jak plama czy chaotyczna czarna dziura. Potrzebował również uniknąć lasera – chociaż na ciosie.
Będę cudowny za każdą radę, opanowania i relacje – zarówno udane cover-upy, jak i przestrogi, czego uważać.
Zobacz nasz zestawy do tatuażu
Dzięki z masy oraz przesyłam! |
|