Obstawiam tu jakies trzech miesiecy, wiec chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Od razu widac ze liczba gierek — jakies 7 tysiecy tytulow, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
Nic odkrywczego: Sweet Bonanza i Big Bass, czyli to samo co wszedzie. Siedzi tam sporo od NetEnt oraz Play'n GO, wiec pod tym wzgledem sa normalni. Aviator sa, mnie to jakos nie kreci. W dziale live obsluguje Evolution — Monopoly Live jest po angielsku, krupierow po polsku nie widzialem, i to troche boli.
Pakiet powitalny wynosi 100% pierwszego depozytu z dorzuconymi okolo 150 spinow, rozlozone na raty. Obrot wynosi x40, standardowo, co oznacza ze nie ma cudow — radze doczytac, serio. Widzialem tez bonus bez depozytu po weryfikacji, choc to akcje czasowe — aktualne kody widac na 888starz deposit jesli ci zalezy.
Kasa to dla mnie plus. Karta depozyt leci w sekunde, minimalny depozyt niecale 30 zl. Zlecalem wyplate na e-portfel i szlo jakies dwie godziny, przelew na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Sprawdzanie dokumentow niestety mnie zmeczyla — selfie odrzucili raz, support na czacie odpisuje szybko, ale gadasz troche z automatem.
Aplikacja mobilna siedzi u mnie na telefonie calkiem znosnie, tylko ze nie ma jej w Google Play, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest przez TestFlight. Formalnie Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i kwestie podatku trzeba ogarnac na wlasna reke. Komus to przeszkadza, komus nie — pisze co widze. Gram dalej, ale malymi stawkami, choc bez zachwytu. |