Gram tu jakies pol roku, mysle ze mam prawo wrzucic pare slow. Wszedlem tam przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to ilosc slotow — cos kolo 6 tysiecy tytulow, co brzmi absurdalnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.
Nic odkrywczego: Sweet Bonanza i Sweet Bonanza, czyli Pragmatic. Jest tez Play'n GO i troche Betsoft, wiec dostawcy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, ja osobiscie do tego jakos nie kreci. Na zywo kreci Evolution — Monopoly Live jest po angielsku, stolow po polsku nie widzialem, to akurat szkoda.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi 150 darmowych spinow, rozlozone na raty. Warunek obrotu wynosi x40, czyli realnie ciezko to wyciagnac — radze doczytac, serio. Czasem wpada cos bez depozytu po weryfikacji, ale to rotuje — aktualne kody widac na 888starz weryfikacja jesli ci zalezy.
Wyplaty dzialaja przyzwoicie. Karta przelew jest natychmiast, prog wejscia to niecale 30 zl. Wyciagalem na e-portfel i szlo jakies dwie godziny, przelew na karte to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow jednak trwala cztery dni — selfie odrzucili raz, support na czacie reaguje w pare minut, ale gadasz troche z automatem.
Apka siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Formalnie Curacao, wiec 888starz dziala u nas w szarej strefie i rozliczenie kazdy musi rozwazyc samodzielnie. Komus to przeszkadza, komus nie — mowie jak jest. Ogolnie siedze dalej, choc bez zachwytu. |