Gram tu juz jakies cztery miechy, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem z polecenia kolegi, szukalem czegos z normalnym wyborem gier. Na start rzuca sie w oczy, ze automatow jest naprawde sporo — gdzies 3000 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt i garsc Yggdrasil. Standardy typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead sa, choc nie ukrywam najwiecej czasu spedzam na Big Bass.
Pakiet powitalny w Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100 procent do 1500 zl plus 200 darmowych spinow, rozlozone na pierwsze dwie-trzy wplaty. Wager wynosi x40, czyli norma, ale przeczytajcie regulamin — siedzi tam max bet 4 zl w trakcie odgrywania i kilka osob juz sie na tym przejechalo. Kod wbijalem przy rejestracji, bo potem juz go nie doklepiesz.
Jak ktos chce zobaczyc aktualne oferty, najprosciej zerknac na czytaj dalej przed rejestracja, bo to sie kreci dosyc czesto. Kraza tez oferty bez depozytu, tylko ze trzeba je zlapac.
Sekcja live stoi na Evolution — ruletki z polskimi krupierami bywaja wieczorami, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i to cale Monopoly Live. Stoly sa od 1 zl, wiec mozna pograc bez wielkiego banku. Jedyne co mnie wkurza ze w weekendy ladowanie stolu potrafi trwac na komorce.
Kasa z Fiery Play Kod Promocyjny schodza calkiem sprawnie: Neteller i portfele tego samego dnia, Visa/Mastercard juz 2-3 dni robocze, krypto najszybciej. Minimalny depozyt to 40 zl, rejestracja to dwie minuty, ale KYC przed pierwszym cashoutem zajela mi prawie dwa dni — skan dowodu plus potwierdzenie adresu. Licencja z Curacao, wiec nic nadzwyczajnego, ale kasa przyszla bez cyrkow.
Support w Fiery Play Kod Promocyjny gada po polsku przez czat, czekalem jakies kilka minut, konkretnie. Aplikacji nie ma, ale wersja przegladarkowa chodzi plynnie na Androidzie. Nie jest to ideal, natomiast gram dalej i do tej pory nie mialem wiekszych zgrzytow. |