思悅高檔口碑外送

找回密碼
 立即註冊
樓主: admin

檔檔 170cm 51kg D奶 26歲 #高雄

[複製鏈接]
匿名  發表於 7 小時前
Gram tu juz jakies cztery miechy, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem z polecenia kolegi, szukalem czegos z normalnym wyborem gier. Na start rzuca sie w oczy, ze automatow jest naprawde sporo — gdzies 3000 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt i garsc Yggdrasil. Standardy typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead sa, choc nie ukrywam najwiecej czasu spedzam na Big Bass.

Pakiet powitalny w Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100 procent do 1500 zl plus 200 darmowych spinow, rozlozone na pierwsze dwie-trzy wplaty. Wager wynosi x40, czyli norma, ale przeczytajcie regulamin — siedzi tam max bet 4 zl w trakcie odgrywania i kilka osob juz sie na tym przejechalo. Kod wbijalem przy rejestracji, bo potem juz go nie doklepiesz.

Jak ktos chce zobaczyc aktualne oferty, najprosciej zerknac na czytaj dalej przed rejestracja, bo to sie kreci dosyc czesto. Kraza tez oferty bez depozytu, tylko ze trzeba je zlapac.

Sekcja live stoi na Evolution — ruletki z polskimi krupierami bywaja wieczorami, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i to cale Monopoly Live. Stoly sa od 1 zl, wiec mozna pograc bez wielkiego banku. Jedyne co mnie wkurza ze w weekendy ladowanie stolu potrafi trwac na komorce.

Kasa z Fiery Play Kod Promocyjny schodza calkiem sprawnie: Neteller i portfele tego samego dnia, Visa/Mastercard juz 2-3 dni robocze, krypto najszybciej. Minimalny depozyt to 40 zl, rejestracja to dwie minuty, ale KYC przed pierwszym cashoutem zajela mi prawie dwa dni — skan dowodu plus potwierdzenie adresu. Licencja z Curacao, wiec nic nadzwyczajnego, ale kasa przyszla bez cyrkow.

Support w Fiery Play Kod Promocyjny gada po polsku przez czat, czekalem jakies kilka minut, konkretnie. Aplikacji nie ma, ale wersja przegladarkowa chodzi plynnie na Androidzie. Nie jest to ideal, natomiast gram dalej i do tej pory nie mialem wiekszych zgrzytow.
回復

使用道具

匿名  發表於 7 小時前
I've been using Nonebet for maybe five months now, mainly after work, and figured I'd write something up since a mate asked me. Getting an account took no time — email and a password, that's it, though the KYC bit came later, which is normal enough. Min deposit was around $10 which is fine for a casual punter.

There's a stupid amount of games — I'd guess around 2,500 titles last I looked. NetEnt dominates, so Gates of Olympus, Big Bass, the usual suspects are all there. I mostly stick to the Megaways stuff when I'm not chasing. Microgaming back catalogue is there as well. Live dealer side is Evolution-powered, which means real croupiers, blackjack tables at all hours and Crazy Time and Monopoly Live which I watch more than I play.

Bonus-wise the offer when I joined was 100% up to $500 plus 100 free spins, wagering was around 35x which honestly is standard for AU-facing sites, not generous. There was a no-deposit spins offer at one point but don't count on it. Offers rotate a lot so check the current ones on myminifactory DR before you claim anything. The one thing that annoyed me is the $5 max bet cap during bonus play — I busted it by accident once and the balance got voided. My fault, but still.

Withdrawals have been decent. Crypto came back in under an hour every time I've done it, Skrill and Neteller took about a day, and the one card withdrawal dragged out to nearly four days which is the slow lane. Deposits are instant via card, Skrill, Neteller and the usual coins.

Support answered me at 2am, not just a bot loop once you get past the bot. No app for Nonebet as far as I can tell — it's just the mobile browser, works well enough on the iPhone. It's a Curacao licence, so not local regulation, make of that what you will for us down here.
回復

使用道具

匿名  發表於 7 小時前
Siedze na tej stronie juz jakies pol roku, glownie sloty, wiec moge cos napisac. Wybor gier w 888starz jest gruby — jakies 3-4 tysiace pozycji, z czego polowa to pewnie klony. NetEnt jest wszedzie — klasyki typu Gates of Olympus miele najczesciej, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.

Live to Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Realni krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. To co mi przeszkadza — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, ale to raczej moja wina niz ich.

Bonus powitalny na 888starz to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Obrot x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty za sama rejestracje, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Biezace oferty zobaczysz w 888starz apk mod zanim sie zarejestrujesz. Wplacic mozna od okolo 20 zl, konto zakladasz w chwile, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.

Kasa z wyplat schodza u nich calkiem sprawnie. Skrill i Neteller mam w kilka godzin, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Krypto dziala najlepiej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Obsluga 888starz gada po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, choc raz trafilem na kogos kto ewidentnie kopiowal gotowce.

Na telefonie gram najczesciej — strona mobilna dziala plynnie, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, dziala stabilnie. Jedna uwaga — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, omijajcie szerokim lukiem, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — czyli nie polski regulator, kto gra z Polski, ten wie jak to wyglada.
回復

使用道具

匿名  發表於 7 小時前
Gioco su questi tavoli da qualche mese e onestamente la ruota mi ha portato piu momenti buoni di quello che credevo. Non sono uno da puntate folli, normalmente metto due o tre euro per giro e amen. Il lobby su Crazy Time e parecchio ricco: tra le 1800 circa slot mettendo dentro Pragmatic, Yggdrasil e NetEnt, insomma i classiconi del calibro di Gates of Olympus, Sweet Bonanza e Book of Dead non mancano.

La parte live gira su Evolution e si vede. Croupier veri, con tavoli in italiano nelle ore di punta, e i game show sono quelli dove butto il grosso delle sessioni. Ogni tanto mi guardo le statistiche dei bonus round prima di entrare, piu che altro per scaramanzia.

La promo d'ingresso che ti da Crazy Time in questo periodo e del 150% fino a 400€ con in aggiunta 100 giri gratis, non tutti insieme pero. C'e pure una decina di euro senza deposito se verifichi i documenti. Il wagering e 35x, che non e proprio una passeggiata, meglio leggersi il regolamento: puoi trovare i termini precisi andando su Crazy Time Italian (IT) prima di registrarti.

Sui prelievi non mi lamento. Ho usato Neteller e i soldi arrivano in mezza giornata circa, con Mastercard serve 2-3 giorni. Prendono pure le crypto, ma non le ho provate. Si parte da 10€, la registrazione in tre minuti. Quello che proprio non mi e piaciuto e stato il KYC: prima foto rifiutata senza spiegazioni per un motivo assurdo.

L'assistenza di Crazy Time risponde in italiano il che non e scontato, va detto che dopo mezzanotte aspetti di piu. Su mobile funziona senza problemi via browser, l'app per Android c'e ma e migliorabile. Licenza MGA di Malta, quindi non e concessione italiana, e va saputo prima. Nel frattempo io vado avanti, senza troppe pretese.
回復

使用道具

匿名  發表於 7 小時前
Been signed up at Single Bet Calculator since the spring, mainly on mobile, so take this for what it's worth. Came across it through a mate, not an ad.

The slots side is pretty big — a bit over 3,500 games if the counter is honest. NetEnt takes up most of the space, so Gates of Olympus and the usual suspects are present and correct. I tend to live on Yggdrasil stuff since the maths feels fairer to me. Small annoyance — the search function on Single Bet Calculator is a bit rubbish, filters half work.

Live section is powered by Evolution, so you know what you're getting. Actual dealers, no lag issues on my broadband, and Crazy Time is rammed on a Friday. Worth saying the British tables are properly staffed in the evenings. If you want to compare the current terms I'd have a nose at single calculator bet instead of trusting a random forum post.

Welcome offer on Single Bet Calculator is ?100 matched plus 100 spins on Book of Dead. Wagering is 35x which is about par these days. There was a ?5 no deposit token when I registered. ?10 minimum, same as everywhere, the form was short enough, ID check was same-day.

Cashouts have been the best part. Card payments are the slow ones, Skrill came through in under 12 hours, and crypto clears fastest. Cashed out ?340 last week and it landed early. The live chat on Single Bet Calculator was on me within five minutes — copy-paste at first but fine after. They're UKGC licensed, so at least there's a complaints route. There's no app on the Play Store, the browser version does the job.
回復

使用道具

匿名  發表於 5 小時前
Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3500 tytulow, choc i tak grywam glownie na kilku. Play'n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 2000 zl plus 100 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za znosne, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na fieri play zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.
回復

使用道具

高級模式
B Color Image Link Quote Code Smilies

本版積分規則

Archiver|手機版|小黑屋|DiscuzX

GMT+8, 2026-9-3 18:35 , Processed in 0.033280 second(s), 10 queries .